Mijn levensdoel als Lichtwerker is een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Hemel op Aarde creëren vanuit onvoorwaardelijke Liefde.


Op welke manier u hulp nodig heeft hangt af van uw vraag of klacht. Tijdens het eerste gesprek krijg ik vaak al intuïtief het gevoel/weten op welke manier er het beste hulp kan worden geboden. Heling vind plaats vanuit de Liefdesenergie op de aura en chakra’s. Soms maak ik daarbij gebruik van de Back Bloesem Therapie of kristallen. Tijdens de behandeling is het mogelijk dat ik boodschappen door krijg en soms gebeurt het spontaan dat de persoon in kwestie via regressie terug mag gaan naar een vorig leven. Ook maak ik regelmatig gebruik van orakel kaarten.

Tijdens het praten gebeuren ook vaak spontaan dingen waar ik zelf geen weet van heb. Alles gebeurt vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Het is de Goddelijke Wereld die de regie in handen heeft. Het is altijd het juiste wat op dat moment voor u het beste is.

 

Het begeleiden van kinderen, die bestempeld worden met b.v. adhd of pdd nos, behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kinderen krijgen vaak een medicijn toegeschreven waar ze niet beter van worden. Want aangezien ze niet ziek zijn hoeft er ook niets voorgeschreven te worden. Ze worden gewoon verkeerd begrepen. Het zijn ‘nieuwe tijds kinderen’ of zoals we ook wel zeggen, hoog sensitieve kinderen (hsk). Hieronder kunt u op de link klikken waar u een lijst kunt vinden. De lijst bevat 23 eigenschappen die bij hoog sensitieve kinderen kunnen voorkomen.

Consulten

Lijst

Veel gebruikte termen: Hoog sensitief, hooggevoelig, nieuwetijdskind, kristalkinderen, HSK (hoog

sensitief kind). Wanneer de gevoeligheid hevig is en de ontwikkeling van het kind remt kom je

misschien bij een psycholoog terecht. Psychologen kijken helaas (nog) niet op deze manier. De DSM

verwijst afhankelijk van de uiting naar ADD/ADHD, Autisme, PDD-NOS of Asperger.

Het labeltje vind ik niet zo belangrijk, wel de vraag: “Wat ervaart je kind en wat heeft het nodig om zich in balans en gelukkig te voelen?”

Telefonisch consult uitsluitend via Antwoorden en Inzichten
0909-0890
Voor informatie of een persoonlijk consult: neem contact op via
mail: kosmischeliefde@outlook.com

Kosmische Liefde © 2014

Chris van der Plas
    Liefde is de bron
waaruit alles is ontstaan.

Consult

Getallen

Non-dualiteit

Zielsverbindingen

Agenda

Energetisch therapeut