Non-dualiteit (ECIW)

Sommige boeken worden je van boven aangereikt. Zo is dat ook gegaan met het boek ‘Een cursus in wonderen’. In de zomer van 2013 had ik met iemand een gesprek. Deze persoon vroeg mij of ik al eens had gehoord van ‘Een cursus in wonderen’. Voor mij was dit de eerste keer dat ik deze naam hoorde. De volgende dag zat ik te lezen in een boek van Doreen Vitue. Ik zat halverwege dit boek en sloeg de bladzijde om. Zij schreef dat ‘Een cursus in wonderen’ haar favoriete boek is. Op het moment dat ik dat las begon er al een belletje te rinkelen. In twee dagen tijd komt deze naam op mijn pad. In die zelfde week pakte ik een boek van Dr. Wayne Dyer, de weg naar verandering. Af en toe pak ik dit boek en sla gewoon een pagina open om te kijken wat het mij die dag wilt vertellen. Zo ook deze keer alleen nu stond daar iets over het boek ‘Een cursus in wonderen’. Dit was de derde keer in één week tijd. Kippenvel over heel mijn lijf. Ik wist het nu zeker, dit boek moest er komen.

Op internet las ik dat het aan te bevelen is om ook de boeken van Gery Renard te lezen. Het boek ‘De verdwijning van het Universum’ is zeker aan te raden.

Toen ik erin begon te lezen kreeg ik allereerst een soort van weerstand. Wat ik hier las ging namelijk tegen heel veel dingen in waarvan ik zelf dacht dat het zo in elkaar zat. Gelukkig hielp het boek van Gary Renard. Al snel kon ik het niet meer naast me neerleggen.

Wat de cursus je brengt is vooral innerlijke vrede. Denk bij wonderen niet aan het winnen of krijgen van grote geld bedragen, nee, het wonder is de omzetting van angst naar liefde. Waar het in de cursus vooral om draait is VERGEVING!

De cursus bestaat uit drie boeken samengebundeld in één boek. Het werkboek bevat 365 lessen. Voor elke dag van het jaar één. Maar het is niet noodzakelijk ze allemaal precies in één jaar te doen. Je mag er gerust langer over doen als je er maar niet meer dan één per dag doet. Ik kan zeker aanraden om je te gaan verdiepen in deze cursus. Wel is het verstandig eerst het boek ‘De verdwijning van het Universum’ te lezen.


Je leven zal totaal veranderen!

Kosmische Liefde © 2014

Chris van der Plas
    Liefde is de bron
waaruit alles is ontstaan.

Consult

Getallen

Non-dualiteit

Zielsverbindingen

Agenda

Energetisch therapeut