We leven in een boeiende tijd waarin veel veranderd. Het gaat vooral om het loslaten van oude patronen en het omzetten van angst naar liefde.

Sinds 2012 komen ook steeds meer mensen hun tweelingziel tegen. De (bewuste) ontmoeting met je tweelingziel zet je hele leven op zijn kop. Vaak gaat men ervan uit dat die andere ziel hen compleet maakt. Dit is een illusie. Het gaat er juist om dat je de liefde bij jezelf gaat vinden. De ontmoeting met je tweelingziel helpt je, d.m.v. spiegelen, het Goddelijke in jezelf te ontdekken. Pas als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt en zonder oordeel naar jezelf kunt kijken, ben je er klaar voor om je met je tweelingziel te verbinden. En vandaar uit straalt die onvoorwaardelijke liefde naar andere uit. En als je jezelf dit bewust bent, dan mag je het stempel tweelingziel er vanaf halen. Je bent je dan bewust dat je niet afgescheiden bent van de rest, maar dat je onderdeel bent van de eenheid.

Ooit hebben we ons losgemaakt van de bron. We zijn toen de dualiteit ingegaan. Het moment van loskomen van de bron is je echte geboorte tijd. Je tweelingziel heeft exact dezelfde geboorte tijd als jij. Samen heb je dezelfde grondtoon. Je bent gelijkgestemd! Er zijn meerdere levens waarin je deze ziel hebt ontmoet. Pas op de terugweg naar huis, naar de bron, wanneer je de dualiteit bent ontstegen, mag je deze ziel bewust als je tweelingziel weer tegenkomen om samen de weg naar huis af te leggen. Je herkent in die ander dan ook Thuis. En daar gaat het om, thuiskomen in jezelf. Als je dat hebt gevonden dan heb je het spreekwoordelijke paradijs op aarde gevonden. Je oordeelt dan niet meer over alles wat zich voordoet. Er is geen goed of slecht maar alleen maar neutraal. Je kijkt dan met de ogen van liefde en vergeving.


Ik noem het loskomen van de droom en ontwaken in de werkelijkheid. Ontwaken van het Christus bewustzijn (hart-bewustzijn) in jezelf.


Als je die ene ziel tegenkomt, geniet er dan van en laat alle verwachtingen los. Geef de controle uit handen want die heb je toch niet. Blijf vertrouwen en het juiste zal zich manifesteren. Het doel bereiken is fantastisch maar vergeet vooral niet te genieten van de reis er naar toe.Tweelingzielen

Kosmische Liefde © 2014

Chris van der Plas
    Liefde is de bron
waaruit alles is ontstaan.

Consult

Getallen

Non-dualiteit

Zielsverbindingen

Agenda

Energetisch therapeut